ناسا به منابع طبیعی مریخ فکر می کند

 


اخبارعلمی,خبرهای علمی,مریخ

با گذشت زمان به موعد تاریخی سفر به مریخ نزدیک تر می شویم. حالا این پرسش مطرح می شود که تحقق چنین سفری در گروی چه فاکتورهای مهمی است؟

مطالعات زیادی درخصوص مریخ و رسیدن به این سیاره انجام شده است. نه تنها ناسا بلکه شرکتهای خصوصی دیگری نظیر اسپیس ایکس در نظر دارند تا نخستین گروه از انسانها را طی دو تا سه دهه آینده راهی مریخ کنند.

سال گذشته گروهی از دانشمندان که مریخ را از جهات گوناگون مورد بررسی قرار داده اند نزدیک به 50 مکان مناسب جهت فرود فضاپیمای حامل انسانها بر روی این سیاره را شناسایی کردند. این نقاط از جهات گوناگون برای حضور نخستین گروه از انسانها بر روی این سیاره مرموز مناسب تشخیص داده شده اند.

مطالعاتی که توسط ناسا انجام شده نشان می دهد که نقاط نهایی که به عنوان محل فرود بر روی مریخ در نظر گرفته می شود باید به گونه ای باشد که امکان انجام عملیاتهای مختلف بر روی آنها وجود داشته باشد. اما از آن مهمتر منابع طبیعی است که باید در این نقاط وجود داشته باشد تا ساکنان آینده مریخ به راحتی بتوانند از آن برای تثبیت حضور خود در این سیاره استفاده کنند.

    در پروژه سفر به مریخ مهمتر از هر چیز منابع طبیعی است که باید نقاط فرود وجود داشته باشد تا ساکنان آینده مریخ به راحتی بتوانند از آن برای تثبیت حضور خود در این سیاره استفاده کنند

تاکنون مدارگرد شناسایی کننده مریخ موسوم به MRO که به پیشرفته ترین تجهیزات رصدی و تصویربرداری مجهز است اطلاعات ارزشمندی درباره این سیاره در اختیار دانشمندان قرار داده است اما حالا به نظر می رسد که برای فرود بی خطر انسانها بر روی مریخ نیاز به بررسیهای دقیق تری است که این به معنای لزوم پرتاب نسل بعدی کاوشگرها به سوی مریخ است.

بسیاری از کارشناسان داخل و خارج ناسا امیدوارند که این آژانس فضانوردی بتواند مدارگرد چند منظوره ای را به سوی مریخ پرتاب کند. این کاوشگر به لطف بهره مندی از پیشرفته ترین تجهیزات راداری به دانشمندان کمک می کند تا بهترین مکانهایی را در مریخ مورد بررسی قرار دهد که منابع طبیعی مورد نیاز انسانها پس از ورود به این سیاره را در خود داشته باشند.

ناسا اعلام کرده که اگر پروژه این مدارگرد نهایی شود پرتاب آن در اوایل سال 2022 صورت خواهد گرفت.


https://mrbilit.com/mag/

Comments

Popular posts from this blog

چگونه باک ویتامین D بدنمان را پر کنیم؟

زمین‌خواران تغییر روش داده‌اند

سازمان جنگل‌ها: علاوه بر چوب جنگل‌های هیرکانی، «خاک آن هم قاچاق می‌شود»